Izvor: Sputnik Srbija
04.06.2022 u 17:41
0

IRANSKI VRHOVNI VOĐA: Iza narodnih protesta stoje neprijatelji, žele da zbace Islamsku Republiku

Iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei poručio je danas da neprijatelji izazivaju nemire u Iranu kako bi zbacili Islamsku Republiku.

„Danas je najvažnija nada neprijatelja da zadaju udarac zemlji zasnovana na narodnim protestima. Ali ovi proračuni neprijatelja su pogrešni, kao i mnogi raniji “, rekao je Hamnei u televizijskom govoru, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MOSKVA STALA UZ IRAN Posle razgovora šefova diplomatija poručeno: Rusija ne podržava rezoluciju koju su predložile SAD, Nemačka, Velika Britanija i Francuska!

U više od 20 gradova u Iranu polovinom maja izbili su protesti zbog dramatičnog porasta cena hrane, nakon što su vlasti ukinule subvencije, preneo je Tanjug.

Posle nesreće 23. maja na jugozapadu zemlje, kada se srušila nedovršena zgrada u gradu Abadanu i poginule najmanje 34 osobe, počeli su novi sedmodnevni protesti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter