Izvor:
07.03.2024 u 14:27
0

ISLAMSKA DRŽAVA SPREMALA TERORISTIČKI NAPAD U MOSKVI: FSB sprečio KATASTROFU!

Ruski FSB sprečio je oružani napad na jednu od moskovskih sinagoga, a pripadnici Islamske države (organizacije priznate kao terorističke i zabranjene u Ruskoj Federaciji) koji su ga pripremili neutralisani su u Kaluškoj oblasti. Ovo je TASS-u saopštio Centar za odnose sa javnošću FSB-a Rusije.

„Na teritoriji Kaluške oblasti ugušene su aktivnosti pripadnika Islamske države, čiji su članovi planirali da izvrše teroristički akt na sinagogu u Moskvi“, saopšteno je.

PUTIN OTKRIO SVE SVOJE SVOJE TAJNE: Priznao da li voli ALKOHOL! Onda su ga pitali još nešto, on je odgovorio: „Zavisi šta grickate“

Prikupljajući informacije, dospeli su u kontakt sa organima bezbednosti. „Tokom daljih operativnih istražnih radnji utvrđeno je da militanti međunarodne terorističke organizacije pripremaju napad na sinagogu koristeći vatreno oružje“, navela je FSB.

„Tokom hapšenja, teroristi su pružili oružani otpor ruskim službenicima FSB-a i kao rezultat toga bili su neutralisani povratnom vatrom“, rečeno je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter