Izvor: Kurir
21.12.2023 u 07:29
3

IZBIĆE NA ATLANTIK! RUSI KREĆU U DO SADA NEVIĐEN JURIŠ! Ovi UKRAJINSKI GRADOVI će padati kao KULE OD KARATA – ZAVRŠNA FAZA SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE

Komandant kopnene vojske Oružanih snaga Ukrajine Aleksandar Sirski navodi da je situacija na istočnom frontu izuzetno teška i da Rusija ima prednost u oružju i vojnicima!

Sirski je naglasio da je situacija posebno kritična na kupjansko-limanskom delu fronta i kod Bahmuta.

– Neprijatelj je kod Bahmuta koncentrisao glavne snage za izvođenje jurišnih operacija. Cilj neprijatelja na tom delu fronta neprijatelja postao je jasan. Napad na Časiv Jar, zatim na Kostjantinovku, Družkovku, Slavjansk i Kramatorsk – navodi Sirski na svom kanalu na Telegramu i dodaje da je cilj Moskve da izbije na granice Donjecke oblasti.

HOĆE PRVI PUT U ISTORIJI DA SE POBIJU ČESI I SLOVACI: ČEŠKA proglasila RUSIJU NAJVEĆOM PRETNJOM, SLOVAČKA menja PLOČU!

Ruske snage su prema njegovim rečima u Harkovskoj oblasti nastavile sa snažnim napadima na položaje ukrajinskih trupa.

– Okupator svakodnevno aktivno eksploatiše opremu tokom napada pošto su ukrajinski vojnici iscrpljeni – navodi Sirski i dodaje da je cilj Moskve na tom delu fronta da se osvoji Sinkovka kako bi se napravila odskočna daska za dalji napad na Kupjansk.

Sirski je dodao da Oružane snage Ukrajine drže položaje kod Kupjanska, Krasnolimanska i Artemovska, ali da situacija postaje sve teže bez obzira na velike gubitke Moskve.

Rusko ministarstvo odbrane navelo je u utorak da ukrajinske trupe dnevno gube oko 240 vojnika kod Kupjanska i Krasnolimanska.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “IZBIĆE NA ATLANTIK! RUSI KREĆU U DO SADA NEVIĐEN JURIŠ! Ovi UKRAJINSKI GRADOVI će padati kao KULE OD KARATA – ZAVRŠNA FAZA SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter