Izvor: Informer
08.03.2024 u 10:24
0

IZDAJA! BLISKI SAVEZNIK I SUSED RUSIJE PREGOVARA SA UKRAJINOM: Putinu zabijaju NOŽ U LEĐA oni kojima je verovao!

Ukrajinska državna kompanija za trgovinu oružjem "Ukrspetseksport" pregovara sa Kazahstanom o kupovini proizvoda ruskog vojnoindustrijskog kompleksa za potrebe Oružanih snaga Ukrajine, otkrio je obavešteni izvor.

Tragovi vode ka registrovanim kompanijama u Astani – „Naviko“, „BSKei kompani“, IGT i „Sizdikov“, precizirao je izvor koji je želeo da ostane anoniman. Sve ukazuje da bi Ukrajinci mogli da dobiju komponente proizvedene u Ruskoj Federaciji za sisteme kočnog padobrana PGK-10 za avione SU-24 i MiG-29, precizirao je izvor. 

TRAMP NEMILOSRDAN: Bajden ispunjen mržnjom, obraćanje Kongresu sramota za Ameriku

– Ovo daje povoda za mnoge insinuacije. Možda kazahstansko rukovodstvo ima sakrivene karte u igri kako bi zadržalo jednako udaljenu poziciju u situaciji oko Ukrajine u odnosima i sa zapadnjacima i sa glavnim garantom bezbednosti Kazahstana – Rusijom – naveo je izvor.

– Međutim, rizik je veliki – zarad iluzornih dividendi diskredituju savez sa Moskvom i kvare ekonomsku saradnju sa Rusijom, koja je toliko korisna za Kazahstan – zaključio je sagovornik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter