Izvor: Tanjug
15.09.2022 u 21:36
0

IZDRŽAVAJU KAZNU U RUSIJI: Bajden se sastaje s porodicama Britni Grajner i Pola Vilana!

Predsednik SAD – Džozef Bajden namerava da se sastane sa članovima porodica dvoje Amerikanaca zatvorenih u Rusiji – košarkaške zvezde Britni Grajner i bivšeg američkog marinca Pola Vilana, rekao je visoki zvaničnik američke administracije.

IZ JEREVANA U MOSKVU Predsednik SAD planira da imenuje Lin Trejsi za ambasadorku SAD u Rusiji!

On je istakao da će Bajden biti domaćin odvojenih sastanaka u petak u Beloj kući sa suprugom Grajnerove i Vilanovom sestrom, prenosi Rojters.

„Predsednik želi da se uveri da porodice znaju da država misli na njih dvoje i da njegov tim svakodnevno radi na tim slučajevima“, rekao je visoki zvaničnik administracije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rojters podseća da je Grajner, nosilac dvostruke zlatne olimpijske medalje i zvezda Ženske nacionalne košarkaške asocijacije (WNBA), osuđena je 4. avgusta na devet godina u ruskom zatvoru zbog optužbi za posedovanje droge, a tu presudu je predsednik SAD okarakterisao kao „neprihvatljivu“.

Vilan, koji poseduje američki, britanski, kanadski i irski pasoš, osuđen je 2020. na 16 godina zatvora zbog špijunaže, iako je negirao optužbu.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter