Izvor: Tanjug
25.11.2023 u 18:10
0

IZRAEL NAPRAVIO KOBNU GREŠKU, HAMAS ZAPRETIO ODMAZDOM: Ništa od MIRA? Evo šta je uradio TEL AVIV!

Oružano krilo militantnog Hamasa saopštilo je danas da je odlučeno da se odloži druga runda oslobađanja talaca, preneo je list „Harec“.

Dodaje se da „Izrael nije ispunio uslove ranije utvrđenog dogovora“. Hamas je istakao da će pomeriti oslobađanje talaca dok Izrael ne obeća da će dozvoliti da kamioni uđu u severnu Gazu. Hamas u petak, posle 49 dana, oslobodio 13 izraelskih talaca, od kojih neki imaju dvojno državljanstvo, kao i deset državljana Tajlanda i jednog Filipinca.

S druge strane, Izrael je oslobodio iz zatvora 39 palestinskih žena i maloletne dece. Oslobađanje talaca je deo sporazuma o privremenom primirju između Izraela i Hamasa, koji je stupio na snagu u petak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter