Izvor: Tanjug
20.02.2023 u 13:27
2

JASAN SIGNAL RUSIJI DA JE SE NIKO NE PLAŠI: Kuleba o Bajdenovoj poseti Kijevu

Ova poseta je pobeda ukrajinskog naroda i predsednika Zelenskog, istakao je Kuleba.

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitrij Kuleba izjavio je da je današnja poseta predsednika SAD Džozefa Bajdena Kijevu jasno signalizirala Rusiji da je se niko ne plaši i ocenio posetu kao pobedu ukrajinskog naroda i predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog.

Kuleba je u saopštenju naveo da je poseta istorijska i da su i Bajden i Zelenski zadovoljni razgovorima, preneo je Rojters.

Ova poseta je pobeda ukrajinskog naroda i predsednika Zelenskog, istakao je on.

Izvedena je uprkos svemu, zarad pobede Ukrajine i celog slobodnog sveta, naveo je Kuleba. On je poručio da je to je jasan signal da se Rusije niko ne plaši.

STIŽU OZBILJNE REAKCIJE RUSIJE NA BAJDENOVU POSETU KIJEVU: „Opasna provokacija dva krvava diktatora koja će imati nemilosrdne posledice!“

Predsednik SAD doputovao je danas u nenajavljenu posetu glavnom gradu Ukrajine Kijevu, uoči prve godišnjice napada Rusije na Ukrajinu.

Informaciju da je Bajden doputovao u Kijev potvrdio je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski.

– Džozef Bajden, dobrodošli u Kijev! Vaša poseta je veoma važan izraz podrške svim Ukrajincima – napisao je Zelenski na Telegramu i objavio zajedničku fotografiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “JASAN SIGNAL RUSIJI DA JE SE NIKO NE PLAŠI: Kuleba o Bajdenovoj poseti Kijevu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter