Izvor: novosti
27.03.2022 u 16:33
0

JAVNA OSUDA AMERIKE ZBOG LICEMERSTVA: Evo šta je Katar poručio Vašingtonu!

Glavni saveznik SAD koji nije u NATO-u, Katar, zajedno sa Saudijskom Arabijom, osudili su Zapad zato što posvećuje nesrazmerno više pažnje Ukrajini nego sukobima u državama širom Bliskog istoka.

– Humanitarna patnja koju smo videli u Ukrajini bila je patnja mnogih zemalja u ovom regionu godinama, a ništa se nije dogodilo – rekao je katarski ministar spoljnih poslova šeik Mohamed bin Abdulrahman Al-Tani tokom razgovora za okruglim stolom na godišnjem forumu u Dohi, prenosi „Raša tudej“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetio je delegate na „brutalnost prema sirijskom narodu, Palestincima, Libijcima,  Iračanima ili Avganistancima“, i rekao da, po njegovom mišljenju, „nikada nismo videli globalni odgovor na patnje tih naroda“.

SAD i EU predvodile su međunarodnu kampanju podrške Ukrajini tokom njenog sukoba sa Rusijom, koji je uključivao isporuku oružja i druge vrste pomoći kijevskoj vladi, kao i uvođenje drakonskih ekonomskih sankcija Moskvi.

– Događaji u Ukrajini trebalo bi da postanu poziv za buđenje za sve u međunarodnoj zajednici da pogledaju naš region i da se pozabave tim pitanjima sa istim nivoom posvećenosti – insistirao je ministar.

Stav Katara podržao je saudijski ministar spoljnih poslova princ Fejsal bin Farhan, koji se složio da je „angažovanje globalne zajednice sasvim drugačije“.SAD i EU predvodile su međunarodnu kampanju podrške Ukrajini tokom njenog sukoba sa Rusijom, koji je uključivao isporuku oružja i druge vrste pomoći kijevskoj vladi, kao i uvođenje drakonskih ekonomskih sankcija Moskvi.

– Događaji u Ukrajini trebalo bi da postanu poziv za buđenje za sve u međunarodnoj zajednici da pogledaju naš region i da se pozabave tim pitanjima sa istim nivoom posvećenosti – insistirao je ministar.

Stav Katara podržao je saudijski ministar spoljnih poslova princ Fejsal bin Farhan, koji se složio da je „angažovanje globalne zajednice sasvim drugačije“.

– Transatlantsko jedinstvo sada je pohvalno. Ali mislim da morate da imate mnogo bolji razgovor sa ostatkom globalne zajednice – dodao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter