Izvor: Tanjug
23.07.2022 u 19:21
0

Jedna osoba je poginula dok je pet ranjeno u pucnjavi u predgrađu Sijetla!

Jedna osoba je poginula dok je pet ranjeno u pucnjavi u Rentonu, predgrađu Sijetla oko 1 caš posle ponoći po lokalnom vremenu, saopštila je lokalna policija.

U policijskom saopštenju se navodi da preeliminarni podaci ukazuju da je na jednom većem javnom skupu došlo do sukoba, koji je eskalirao do upotrebe vatrenog oružja, po svemu sudeći većeg broja osumnjičenih, prenosi Si-Bi-Es njuz.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Potvrđeno je da je jedna osoba podlegla povredama, a da je petoro ranjenih zbrinuto u lokalnoj bolnici sa prostrelnim ranama.

LEKAR OTKRIVA Simptomi kovida-19 kod predsednika SAD Džozefa Bajdena nastavljaju da se poboljšavaju!

Policija je saopštila da „nije u pitanju situacija sa aktivnim strelcem“, kao i da je više bezbednosnih službi pozvano da pomogne u istrazi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter