Izvor: Tanjug
29.09.2020 u 18:58
0

Jermenski premijer ZAKLJUČIO: NIJE DOBRA ATMOSFERA za PREGOVORE sa Azerbejdžanom

Jermenski premijer Nikol Pašinjan izjavio je danas da za pregovore s Azerbejdžanom nije dobra atmosfera u kojoj su u toku vojne operacije u Nagorno-Karabahu.

Pašinjan je rekao da su visoki turski vojni zvaničnici bili u Azerbejdžanu i rukovodili vojnim operacijama, prenosi Rojters pozivajući se na ruske agnecije.

SAZNAJTE I OVO…

VUČIĆ U BEOGRADU NA VODI: Ponosan sam na naše najveće gradilište

ZORAN MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV Pokreće me ljubav…

VUČIĆ: Mandatar u narednih nekoliko dana

BUDITE ODGOVORNI: Bore se sa više od 170 SIMPTOMA posle oporavka! POSTKOVID SINDROM

Jermenski premijer pozvao je međunarodnu zajednicu da osudi azerbejdžansku i tursku agresiju i upozorio da je ugroženo prisustvo jermenskog naroda.

Situacija u Nagorno-Karabahu eskalirala je krajem prošle nedelje.

Baku i Jerevan se međusobno optužuju za početak borbenih dejstava.

U Jermeniji je uvedeno ratno stanje, objavljena opšta mobilizacija i zabranjen izlazak iz zemlje muškarcima od 18 do 55 godina.

U Azerbejdžanu je uveden policijski čas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter