Izvor: Informer
02.10.2023 u 11:44
3

JEZIVA INFEKCIJA KOSI UKRAJINSKE VOJNIKE: NATO LEKARI u ŠOKU NAKON NEKOLIKO PREGLEDA!!!

Ranjeni vojnici ukrajinskih oružanih snaga zaraženi su infekcijama koje se ne mogu lečiti antibioticima, prenosi Fajnenšel tajms .

– Početkom ove godine, u jednoj od američkih vojnih bolnica u Nemačkoj, lekari su pregledali ranjenog ukrajinskog vojnika i došli do alarmantnog otkrića. Njegova infekcija je bila otporna na skoro sve dostupne antibiotike – navodi se u članku.

Novinari su primetili da su od početka sukoba u Ukrajini ovakvi slučajevi postali češći ne samo u samoj zemlji, već i u drugim delovima Evrope, gde su ranjeni Ukrajinci odvođeni na lečenje.

Oni su ukazali da se osoba može zaraziti i u ukrajinskim bolnicama i na mestima gde izbeglice iz Ukrajine borave u drugim zemljama.

Petković iznosi dokaze posle kojih će sve biti jasno: POKAZAO SLIKU UBIJENOG MIJAILOVIĆA (VIDEO)

Ukrajinska kontraofanziva je počela 4. juna, a tri meseca kasnije ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio: „kontraofanziva“ ne samo da je zaustavljena, već je doživela neuspeh. Prema njegovim rečima, Ukrajina je izgubila 71,5 hiljada vojnika u pokušajima da se „postignu rezultati po svaku cenu“. Prema rečima ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua, Oružane snage Ukrajine nisu postigle svoje ciljeve ni u jednoj oblasti.

Među uništenim 18 hiljada jedinica opreme ukrajinskih oružanih snaga bili su nemački tenkovi Leopard, francuski tenkovi AMKS, najmanje jedan britanski čelendžer 2 i američka borbena vozila pešadije Bredli. Uništeno je čak 543 tenka – oni su trebali da budu glavna udarna snaga ukrajinskih oružanih snaga, ali, kako je primetio ruski predsednik, sada „lepo gore “.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “JEZIVA INFEKCIJA KOSI UKRAJINSKE VOJNIKE: NATO LEKARI u ŠOKU NAKON NEKOLIKO PREGLEDA!!!”

  1. Ranjeni borci su medju ostalim ranjenicima ranije zbirutim , nema tamo kupatila niti higijene na nivou , higijena u bolnicama mora da je katastrofalna , tu su i leševi , ljudi bez udova, znam da su kod nas stavljali borce u najblaži rastvor hipermangana, potapali ih , ali mora biti sasvim blag , boje kao belo vino , malo rozije, ali sasvim malo rozije , sigurnije je ako je boje belog vina , tako se uništi dosta spoljasnjih bakterija , neka pokušaju i oni u makar poljskim bolnicama ako ih imaju a i u stacionarnim , ko zna kako se sve to tamo radi , ne bio im niko u koži , da li se sada pitaju šta nam je sve to trebalo, da ubijamo decu Rusku, da zaključavamo Ruse u zgradu i da ih palimo, da svakodenvno maltertiramo i ubijamo Ruse na našoj teritoriji , ko ih je navukao na sve to , ko , mogu još uvek odustati od dalje borbe protiv Rusa , mada to Rusima sada i ne bi odgovaralo, ali ako bi se preokrenuli Ukrajinci protiv sada već zajedničkog neprijatelja samo što ih još uvek Ukrajinci ne vide , ne uočavaju , ne shvataju , možda bi Rusima odgovaralo , postignut bi bio cilj , unistavanja nacista i budala svih vrsta , ali taj preokret Ukrajinaca morao bi biti stvaran ne lažljv i manipulatorski .

    12
    0
    Odgovori
  2. Zao mi je Ukrainskog obicnog naroda koji je stradao zbog glupog narkomana Zelenskog i nacista koji su vodili drzavu i sluzili zapadnim interesima. Takodje mi je zao Ruskog naroda koji se ponovo bori protiv nacizma.

    19
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter