Izvor: Tanjug
05.12.2022 u 14:31
0

KARL NEHAMER IZNEO JASAN STAV PRED TIRANU: „Približavanje i tesna veza sa zemljama Zapadnog Balkana je za Austriju istorijski značajna!“

Činjenica da se Samit EU – Zapadni Balkan po prvi put održava u regionu je snažan signal približavanja, ocenio je povodom sutrašnjeg skupa u Tirani austrijski kancelar Karl Nehamer. Nehamer, koji će učestvovati na Samitu, izrazio je nadu da će tokom ovog meseca biti upućen dodatni snažni signal dodelom statusa kandidata Bosni i Hercegovini.

Austrijski kancelar Karl Nehamer poručuje: Krize uvek pokazuju naše slabosti!

„Približavanje i tesna veza sa zemljama Zapadnog Balkana je za Austriju istorijski značajna. To je važno i za bezbednost cele Evrope. Posebno u borbi protiv ilegalne migracije i organizovanog kriminala moramo našu saradnju dalje ojačati“, rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Samit u Tirani je prvi te vrste koji se održava u regionu kojeg se tiče. Glavna tema biće kako zajednički savladati posledice rata u Ukrajini, proces proširenja EU, jačanje bezbednosti, a tako i protiv uticaja drugih, ali i borba protiv ilegalne migracije. Na Samitu će učestvovati šefovi država i vlada članica EU, kao i država Zapadnog Balkana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter