Izvor: Novosti
09.06.2022 u 12:10
0

KIJEV DA PRESTANE DA TRAŽI OD ZAPADA DA IH „NAORUŽA DO ZUBA“! Lavrov poručio da to neće dovesti ni do čega dobrog

Kijev treba da prestane da odugovlači proces izvoza ukrajinskog žita, dok su pozivi upućeni Zapadu da naoružaju ukrajinske trupe do zuba kontraproduktivni, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

RAZLOG SE NE ZNA: PRVI PUT NAKON 18 GODINA Putin neće učiniti ono što radi svake godine!

Prema rečima ministra, ruska vojska obezbeđuje bezbednosne koridore koje bez pretnje mogu da koriste bilo koji teretni brodovi koji čekaju da napuste crnomorske luke – ali pod uslovom da Ukrajinci oslobode priobalni pojas koji drže pod svojom kontrolom. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Činjenicu da naše turske kolege pokušavaju da ubede Kijev u potrebu da prestane da odugovlači ovaj proces, smatram veoma pozitivnom. Nadam se da Ukrajinci shvataju da nema alternative rešavanju ovog pitanja – rekao je Lavrov na konferenciji o rezultatima pregovora u Jerevanu. 

On je takođe izrazio nadu da će Kijev prestati da traži izlaz iz situacije u zahtevima da ih Zapad „naoruža do zuba”, uključujući i snabdevanje protivbrodskim sistemima, koje, „prema ukrajinskim zvaničnicima, žele da upotrebe protiv brodova ruske Crnomorske flote“. 

Prema rečima Lavrova, potrebno je napustiti takvu retoriku i angažovati se na „ne raspirivanju strasti u medijskom prostoru“, povlađivanje Zapada militarističkim raspoloženjima Kijeva neće dovesti ni do čega dobrog.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter