Izvor: Tanjug
28.05.2023 u 07:56
1

KIJEV TVRDI: „Oboreno više od 40 ruskih dronova“

Više od 40 dronova koje je tokom protekle noći lansirala ruska vojska oborila je ukrajinska PVO u vazdušnom prostoru Kijeva, saopštili su danas ukrajinski vojni zvaničnici.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko prijavio je eksplozije u glavnom gradu Ukrajine tokom protekle noći. „Eksplozije u Kijevu. Informacije se potvrđuju“, napisao je on na svom Telegram kanalu i dodao da su sistemi PVO u kijevskoj oblasti aktivni.

UKRAJINCI SPREMNI ZA KONTRAOFANZIVU: Napad može početi svakog trenutka, Kijev nema pravo na grešku

Prethodno su ukrajinski mediji preneli da su se eksplozije čule u brojnim regionima, uključujući Žitomirsku i Sumsku oblast, kao i da je u većem delu Ukrajine, uključujući Kijev i Kijevsku oblast, proglašena vazdušna uzbuna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KIJEV TVRDI: „Oboreno više od 40 ruskih dronova“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter