Izvor: logicno.net
17.07.2020 u 03:41
0

KINA OŠTRI ZUBE! Prvi put pokazali Amerikancima moć ELITNE AVIJACIJE! (VIDEO)

Zvanični list Centralnog komiteta Komunističke partije Kine naglasio je da je ovaj snimak o borbama J-10 prvi takve vrste za PLAAF.

KORONA U SRBIJI

KORONA UZIMA MAHA: Vanredno u Rumi, u „Dragiši Mišoviću“ na lečenju 18 dece i ČETIRI BEBE STARE DO 28 DANA

BRISEL USVOJIO REVIDIRANU LISTU Državljanima Srbije zabranjen put u EU

DRAMA U KBC ZEMUN Dnevno otpustimo 50 pacijenata, a primimo 60 (VIDEO)

OVO MORATE POŠTOVATI: Pogledajte zabrane i mere Kriznog štaba koje su od sutra na snazi

Novi snimak obuke u vazduhoplovnim borbama Kineskog narodnog oslobodilačkog vazduhoplovstva (PLAAF) pružaju gledaocima uvid u to kako leti Čengdu J-10, jednomotorni, lagani, višenamenski borbeni mlaznjak, tokom vazdušne borbe.

Čuju se piloti PLAAF-a identifikovani radio-oznakama „Jaeger 1“ i „Jaeger 2“ kako viču dok učestvuju u lažnoj vazdušnoj borbi sa „agresivnim“ neprijateljskim snagama. Iako je većina video snimaka prikazana iz perspektive pilotske kabine J-10, izgleda da su snimci iz arhive takođe ugrađeni u snimak u trajanju od 57 sekundi.

PROČITAJTE JOŠ…

VUČIĆ:Neki nisu razumeli šta su teme sastanka!

SVE SLUTI NA NOVI RAT! Erdogan ima grandiozne PLANOVE neostvarive bez MNOGO KRVI!

ĐORĐEVIĆ: Povratak 166. strane Miroslavljevog jevanđelja dokaz bratskih odnosa

KREMLJ ODBACUJE OPTUŽBE: Nemamo ništa sa sajber napadima!

Zvanični list Centralnog komiteta Komunističke partije Kine takođe je naglasio da je ovaj snimak o borbama J-10 prvi takve vrste za PLAAF.

– Brigada zadužena za severno bojište poznata je u videu po svojim zapaženim borbenim rezultatima, ona je oborila ili oštetila 67 ratnih aviona u Korejskom ratu protiv Sjedinjenih Država – napisao je u tvitu 15. jula.

Jutjub kanal za vesti o vojnom vazduhoplovstvu, Alert5, takođe je objavio verziju snimka sa manje muzike i jasnom komunikacijom na engleskom jeziku.

OVO MORATE ZNATI

DRŽAVA SPREMA NOVI SET MERA! Pored 100 evra i tri minimalca DAĆE I OVO!

SRPSKI AS I DELIJE MILE NA KOSOVO: Stigli respiratori u KBC Kosovska Mitrovica

Mali poručuje: VAKCINA je JEDINO REŠENJE ZA NAŠU PRIVREDU!

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Banke imaju LEPE VESTI: Od PONEDELJKA MANJE RATE KREDITA!

Isečci obuhvaćeni borbenom kompilacijom sadrže dvosed J-10AS, „borbenu verziju originalnog J-10A“, prema izdanju Drive.

Jedan korisnik pretpostavlja da je obuka jedinica u videu najverovatnije obuka 34. vazduhoplovne brigade PLAAF – pošto su posmatrani borbeni avioni zapravo J-10A ili J-10AS. Primetili su da je sedište okruga Kine u provinciji Šandong i, samim tim, pod komandom Severnog bojišta.

Radar na ekranu viđen tokom video snimka pokazuje oznaku „Iron Fist Force of PLAAF“, što je Alert5 primetio da je 12. vazduhoplovna borbena divizija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter