Izvor: BSC Happy
28.06.2023 u 15:52
1

KOLIKO AMERIKANACA PODRŽAVA ISPORUKU ORUŽJA UKRAJINI? Zašto se broj znatno promenio kroz mesec dana?

Čvrsta većina Amerikanaca podržava pružanje oružja Ukrajini za odbranu od Rusije i veruju da takva pomoć pokazuje Kini i drugim rivalima SAD volju da zaštite interese i saveznike SAD, prema istraživanju Rojtersa/Ipsosa.

Dvodnevna anketa koja je zaključena u utorak pokazala je nagli porast podrške naoružavanju Ukrajine, pri čemu je 65 odsto ispitanika odobrilo isporuke u poređenju sa 46 odsto u majskoj anketi.

PASOŠ PRIGOŽINOVOG DVOJNIKA: Hteo da izvrši napad u LITVANIJI?

Prema najnovijoj anketi, 81 odsto demokrata, 56 odsto republikanaca i 57 odsto nezavisnih favorizuje isporuku američkog oružja Ukrajini



                        
                    
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KOLIKO AMERIKANACA PODRŽAVA ISPORUKU ORUŽJA UKRAJINI? Zašto se broj znatno promenio kroz mesec dana?”

  1. E, dragi Amerikanci (stvarno ste mi dragi), pojma vi nemate koliko je vaših para pokradeno u ovom besmislenom ratu sa Rusijom. O ostalim ratovima koje je Amerika vodila, da ne pričamo. Šta mislite odakle one silne milijarde pojedinim vašim oligarsima? Mi u Srbiji to možemo da namirišemo jer su i nas opljačkali do gole kože, uzeli nam poslednji dinar na prevaran način. Sada to vama rade. Šaka multimilijardera vas cedi do poslednjeg centa. Na jednoj strani su vam dali „hleba i igara“ da vas zabave i zavaraju, dok vas sa druge strane pljačkaju. No, budite se vi, to se vidi.Sve lošiji kvalitet života vas budi iz sna u koji vas je uspavala vaša politička i vojna administracija. Vrlo brzo shvatićete sve i vaša podrška ratovima više neće biti tako velika. I, još nešto. Niste vi toliko demokratska zemlja kako mislite. Već vekovima imate „dvopartijski“ sistem. Samo dve partije se smenjuju na vlasti. Umesto jednopartijske diktature imate dvopartijsku diktaturu, što mu dođe na isto, jer svi su oni iz istog lonca. Razlika je u tome što su vaši političari i vladari iz senke shvatili da narodu treba pružiti bolji život nego u većini zemalja, ubediti ga da predivno živi i da bolje ne može. Tada oni mogu da rade šta žele jer se narod lepo zabavlja na „šarenom ringišpilu“ i ne postavlja suvišna pitanja. Vladari jednopartijskih sistema i diktatori to nisu shvatili, misle da su večni i zato padaju. Nemaju kapacitet i čvrstu volju naroda da odbrane zemlju kad se vi na nju obrušite.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter