Izvor: Alo
29.07.2020 u 07:39
0

KORONA je potpuno RAZORILA ovu ZELMLJU: Smrtnost je ČAK 11%!

U Meksiku su u prethodna 24 sata testovi na korona virus dali pozitivan rezultat u 7.208 slučajeva, dok su od posledica zaraze preminule još 854 osobe.

Ova zemlja trenutno ima 402.697 potvrđenih slučajeva zaraze, a Kovid-19 bio je uzročnik smrti u 44.876 slučajeva od početka pandemije.

Meksiko je jedna od najteže pogođenih zemalja korona virusom u Latinskoj Americi.

SVE O SPORTU

BARSA GA VIŠE NE ŽELI: Arturo se opija dok njegov SKANDAL trese Španiju

ZVEZDA-FMP JE PRIJATELJSKA UTAKMICA: Mijailović se dotakao igranja PANTERA u ABA ligi

OPASNO ZA STOJKOVIĆA: Početak priprema ODLOŽEN

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: David Silva postaje stanovnik Rima

Mnogim porodicama je ugrožena egzistencija zbog mera izolacije.

Lošu ekonomsku situaciju pokušavaju da iskoriste neki od najmoćnijih kartela u Meksiku, i da preokrenu ovu situaciju u svoju korist, tako što dele pomoć najsiromašnijim porodicama.

Pristali su čak i na intervjue sa poznatim svetskim medijima, dok pokušava da osvoji srca najsiromašnijih stanovnika Meksika.

Ulični prodavci kažu da više ne mogu da izdrže zaključavanje, pošto većina njih nema osiguranje za slučaj nezaposlenosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter