Izvor: Sputnik Srbija
06.06.2022 u 16:10
0

LAVROV: Što su veći dometi raketnih sistema koje Zapad isporučuje Kijevu, to će Moskva dalje potiskivati naciste!

Što su raketni sistemi koje Zapad isporučuje Ukrajini većeg dometa, to će Moskva dalje „potiskivati naciste“ sa teritorija odakle dolazi pretnja Rusiji, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

„Što veći domet budu imali sistemi koji se isporučuju kijevskom režimu, to ćemo dalje potiskivati naciste od linije sa koje dolazi pretnja ruskom stanovništvu Ukrajine i Ruske Federacije“, istakao je Lavrov na konferenciji za novinare.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VAŽNA VEST ZA ČITAV SVET Turska i Rusija su postigle načelni dogovor koji će omogućiti pokretanje isporuka ukrajinskih poljoprivrednih proizvoda iz ključne crnomorske luke!

On je naglasio da je svođenje situacije na formulu „da nije bilo specijalne operacije ne bi bilo ni snabdevanja oružjem“ pogrešno i predstavlja uprošćavanje.

„Radi se o tome da su već 20 godina i Velika Britanija i SAD i druge članice NATO-a upozoravane: Dragi prijatelji, potpisali ste 1999. da niko neće jačati svoju bezbednost na račun bezbednosti drugih. Zašto ne možete to da učinite?… Zašto se pokazalo da je to laž? I umesto toga govorite: Odstupite od NATO-a, primaćemo koga hoćemo. I pet puta su se približavali našim granicama“, podsetio je ministar.

On je dodao da je nemoguće ozbiljno shvatiti „brbljanje“ (predsednika Ukrajine Vladimira) Zelenskog, s obzirom da se i u samoj Ukrajini „političari i poslanici jednostavno smeju Amerikancima koji kažu da veruju Zelenskom, koji je kao, obećao da nećemo pucati na Rusiju“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter