Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
18.01.2024 u 07:40
1

LEDENI DANI U SAD: Snežna oluja odnela na desetine života, Vašington i Njujork sledeći na udaru

Američki meteorolozi upozoravaju na novu turu snega i hladnoće.

Najmanje 21 osoba preminula je od 12. januara zbog velike hladnoće i snega u saveznim američkim državama Tenesi, Misisipi, Arkanzas, Kanzas, Oregon i Njujork.

U Tenesiju, gde je zabeleženo sedmoro mrtvih, vozač kamiona je poginuo kada je izgubio kontrolu nad vozilom na klizavom auto-putu u Noksvilu i udario u prikolicu drugog kamiona.

Američki meteorolozi upozoravaju na novu turu snega i hladnoće. Više snega će biti od Srednjeg zapada ka istočnoj obali u petak, a snežni nanosi bi mogli da prekriju Vašington i Njujork vrlo uskoro.

SNEŽNA OLUJA PARALISALA AMERIKU: Najavljena ledena kiša, zatvorene škole, hiljade domova bez struje

U nekim delovima severoistoka došlo je do nestanka struje, a ledena kiša i sneg ostavili su 85.000 domova i kompanija u Oregonu bez struje.

Vozači u Bafalu se suočavaju sa snegom na putu, a problema bi moglo da bude u još nekim delovima na istoku SAD.

– Najopasniji uslovi za vožnju su ujutro i uveče – dodala je meteorološka služba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LEDENI DANI U SAD: Snežna oluja odnela na desetine života, Vašington i Njujork sledeći na udaru”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter