Izvor: Happy BSC
13.04.2022 u 13:58
0

LIDER ČEČENA OBJAVIO PLAN NAPADA NA UKRAJINU! OSVOJIĆEMO SVE! Ruski komandanti su poslali MAPE, ZADACI SU JASNI! (VIDEO)

U svom videu na društvenoj mreži Telegram čečenski lider Ramzan Kadirov je tvrdio da su mu ruski komandanti poslali mape koje pokazuju plan napada na Ukrajinu „tačku po tačku“, uključujući osvajanje prestonice Kijeva.

„Primio sam izveštaje i mape u 2.00 ujutro. Tačke su označene, zadaci su jasni. Već počinjemo da radimo konkretno, tačku po tačku“ rekao je Kadirov u ponedeljak u videu objavljenom na svom kanalu na Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Njuzvik“ prenosi da su Kadirovljeve tvrdnje da će ruske snage pokrenuti ofanzivu na Kijev došle nedugo nakon što je Kremlj rekao da će povući svoje trupe i smanjiti vojne operacije u području oko prestonice.

KADIROV DOBIO POJAČANJE: Čečeni rešeni da „uklone trulež“ koja teroriše stanovništvo Donbasa već osam godina (VIDEO)

„Biće više ofanzivnog rada, ne samo u Marijupolju već i u drugim naseljima, gradovima i selima. Lugansk i Donjeck, pre svega ćemo ih osloboditi. Taj zadatak je postavio glavnokomandujući, predsednik Vladimir Putin. A onda ćemo osvojiti Kijev i sve druge gradove“, istakao je Kadirov.

On je dodao da „cilj nije da se zauzmu gradovi već da se unište svi banderovci, nacisti i šejtani (đavoli) koji se bore na ukrajinskoj strani“. Izraz „banderovci“ odnosi se na pristalice Stepana Bandere, ukrajinskog političara iz doba Drugog svetskog rata i saradnika nacista.

Nije odmah jasno da li je Kadirov nameravao da svojim snimkom proširi lažne obaveštajne podatke koji se tiču Putinove vojne strategije u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter