Izvor: HAPPY BSC
25.02.2023 u 10:44
1

LIDER KRIMA OŠTRO ODGOVORIO NA PRETNJE ZELENSKOG: Aksjonov pozvao da se nastave udari na infrastrukturu Ukrajine

Ruske oružane snage moraju da nastave da udaraju po infrastrukturi Ukrajine kako bi Kijevu oduzele mogućnost da „začepi vazduh i mozak ljudima svojim vapajima“, napisao je šef Krima Sergej Aksjonov na svom Telegram kanalu.

– Siguran sam da treba da nastavimo „gnječiti“ ukrajinsku infrastrukturu kako bismo svim ovim stvorenjima bar lišili tehničke mogućnosti da svojim kricima začepljuju vazduh i mozak ljudi. Pa Krim i novi regioni Rusije , oslobođeni iz kandži nacista, narkoman sa Bankove neće videti kao svoje uši – navodi se u objavi.

On je sugerisao da militantnost u vrhu kijevskog režima doprinosi samopouzdanju da oni sami, njihove porodice i novac, koji su odavno u inostranstvu, nisu u opasnosti.

ZELENSKI NE MOŽE DA ZAMISLI POSLEDICE NAPADA NA KRIM! Ukrajinska vojska se topi i nestaje iz dana u dan!

– U slučaju ’grand nika’, oni će imati dovoljno prostora u kabinama američkih aviona koji napuštaju Kijev – rekao je Aksjonov.

On smatra da ljudski životi u očima Zelenskog, koji živi u stanju opijenosti drogom i beskrajne predstave, nemaju nikakvu vrednost.

– Za njega i njegove saučesnike, sve je PR, preko kojeg se može dobiti još više novca, moći, oružja i lične slave: beskrajni redovi svežih grobova na grobljima Ukrajine, ljudi koji se smrzavaju u hladnim kućama bez struje, milioni izbeglice, pustoš i kolaps ekonomije – rezimirao je Aksenov.

Volodimir Zelenski je ranije rekao da se Kijev priprema za vojnu zauzimanje Krima.

Više o ovome pročitajte OVDE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LIDER KRIMA OŠTRO ODGOVORIO NA PRETNJE ZELENSKOG: Aksjonov pozvao da se nastave udari na infrastrukturu Ukrajine”

  1. Ne znam šta Rusi više čekaju i za šta čuvaju te tolike SARMATE, KINŽALE, BODEŽE, POSEJDONE??
    ZNA SE KAKO SE POSTUPA SA NACISTIMA I EVROPSKIM FAŠISTIMA
    PO JEDAN „PO KAZNI“ U LONDON, BERLIN, VARŠAVU, UZ OBEĆANJE DA SLEDI JOŠ, AKO SE NE DOZOVU PAMETI.
    NAROČITO“ŠVABE“KOJIMA ĆE OVO BITI TREĆI RAT.
    I POSLEDNJI!

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter