Izvor: Alo.rs
17.12.2023 u 16:09
0

LOŠE VESTI ZA ZELENSKOG: Odluka o početku pregovora EU sa Ukrajinom je samo politički gest

Odluka o početku pregovora EU sa Ukrajinom je samo politički gest, a proći će godine pre nego što zemlja uđe u Uniju, jer sada nije za to spremna pošto mora da ispuni demokratske kriterijume i da se izbori sa korupcijom, izjavio je danas slovački premijer Robert Fico.

Premijer Slovačke je rekao da je na samitu EU podržao početak pregovora o članstvu Ukrajine u Uniji, ali je ukazao da je to samo politički gest koji je, kako je naveo, „preuveličan kao da može nešto da promeni na bojnom polju“.

PUTIN OTKRIO GDE ĆE BITI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Ruski predsednik će ovako provesti praznike, a evo šta je poručio građanima

Fico je, u video poruci objavljenoj na društvenim mrežama, rekao da ljudi svuda u svetu, i u Ukrajini i u Rusiji, zaslužuju dobar život i da, ako započinjanje razgovora o ulasku u EU može da pomogne tom cilju, onda je to dobra odluka za Kijev.

Na samitu EU 14. decembra odlučeno je da započnu pregovori sa Ukrajinom i Moldavijom o njihovom članstvu u EU.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter