Izvor: Alo.rs
17.12.2023 u 16:24
0

IZRAELSKI MINISTAR ODBRANE UPUTIO BRUTALNU PRETNJU: „Rat lako može da se razbukta na više strana“

Ministar odbrane Joav Galan preti Hezbolahu po ko zna koji put dok teroristička grupa koju podržava Iran nastavlja svakodnevno da ispaljuje raketne i bespilotne letelice na severni deo Izraela.

– Ako Hezbolah želi da konflikt podigne za još jedan nivo, mi ćemo ga podići za pet nivoa, a to će zavisiti od vas. Mi to ne želimo, ne želimo da ulazimo u ratnu situaciju. Želimo da obnovimo mir – rekao je Galan.

Ministar odbrane obećava da će obnoviti bezbednost na severu Izraela kako bi se stanovnici libanskih pograničnih zajednica mogli vratiti svojim domovima.

EVO KO JE PREUZEO ODGOVORNOST ZA UBISTVO TALACA: Ne sme se pucati na ljude sa belim zastavama

– To ćemo uraditi ili kroz proces dogovora, ili uz prisilu, sa svim implikacijama. Ne želimo rat, ali ne želimo ni da čekamo predugo – napomenuo je on.

Uprkos svakodnevnim napadima iz Libana, izraelske snage (IDF) insistiraju na tome da je njihov n glavni fokus i dalje na pojasu Gaze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter