Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
17.12.2023 u 13:34
1

PUTIN OTKRIO GDE ĆE BITI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Ruski predsednik će ovako provesti praznike, a evo šta je poručio građanima

Nakon što kazaljke otkucaju ponoć, Vladimir Putin će sa najbližima da nazdravi uz čašu prazničnog šampanjca i razgovara o svakodnevnim temama, rekao je predsednik Rusije u intervjuu novinaru Pavlu Zarubinu.

Na pitanje da li će nekoga obradovati poklonima, Putin je priznao da još uvek nije bio u novogodišnjoj kupovini, ali da će se ipak potruditi da one sa kojima čeka Novu godinu iznenadi nečim lepim.

OGLASIO SE PUTIN O NAPADU MOSKVE NA NATO: Ruski predsednik zagrmeo, od njegovih reči se ledi krv

Praznici su rezervisani za najbliže i porodicu – poručio je on.

On je na konferenciji za medije prošle nedelje i posavetovao građane Rusije da Novu godinu provedu sa bliskim ljudima i da za njih urade nešto lepo.

Za Novu godinu treba više pažnje da posvetimo voljenima, porodici, da zajedno radimo nešto lepo, nađemo zajednički cilj. Da posetimo izložbu, pozorište, bavimo se sportom. Obavezno da vodimo aktivan način život – zaključi je ruski lider.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN OTKRIO GDE ĆE BITI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Ruski predsednik će ovako provesti praznike, a evo šta je poručio građanima”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter