Izvor: Informer
27.12.2023 u 09:02
0

MAĐARSKA I POLJSKA TAKOĐE SLASNO TRLJAJU RUKE: PUTIN predložio podelu UKRAJINE – evo kako će izgledati EVROPA!

Kao rezultat sukoba, Ukrajina može izgubiti Odesu, oblast Harkov i deo teritorija na zapadu zemlje, piše srpski list „ Politika ”.

 Zauzimanje Odese i Harkovske oblasti više nije sablasna ideja, već strateška neophodnost. Isto je i sa Kijevom, kome preti opkoljavanje i blokada sve dok sami Ukrajinci ne odluče da zbace aktuelnu vlast i prihvate mir.  Nisu umerene ni ambicije Poljske kao i Mađarske da vrati svoje istorijske teritorije – navodi se u materijalu.

Napominje se da se u sadašnjim uslovima podela Ukrajine čini najprihvatljivijim izlazom iz sukoba. Autor članka je dodao da su počeli da smanjuju pomoć Kijevu, pozivajući ih da se pomire sa neizbežnim.

TAJ ČOVEK JE JEDNOSTAVNO GLUP, VEZE SA POLITIKOM NEMA: LUKAŠENKO opleo po BORELJU u svom STILU i poslao ULTIMATUM ZELENSKOM!

Kako je ruski predsednik  Vladimir Putin rekao na decembarskoj direktnoj liniji, Zapad je Ukrajini dao sve što je obećao, pa čak i više – za to vreme ruske oružane snage su uništile 2,3 hiljade oklopnih vozila Oružanih snaga Ukrajine , uključujući 747 tenkova, kako sovjetskih, tako i Vestern (Leopard, AMKS, Challenger 2). Prema rečima ministra odbrane Sergeja Šojgua , Oružane snage Ukrajine nisu postigle svoje ciljeve ni u jednoj oblasti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter