Izvor: Tanjug
18.09.2020 u 13:49
0

Makron i Aun razgovarali o formiranju libanske vlade: „Potreba da nastave sa naporima kako bi obezbedili formiranje vlade što je pre moguće“

Francuski predsednik Emanuel Makron pozvao je predsednika Libana kako bi razgovarali o potrebi da se nastave napori za formiranje vlade koja će zemlju izvući iz krize, prenosi Rojters.

Poziv je usledio nakon što je došlo do prepreka u procesu formiranja vlade, zbog nesuglasica između različitih frakcija oko raspodele ključnih ministarskih funkcija.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ SA ŠEFOM DELEGACIJE EU: Počeo sastanak s Fabricijem na Andrićevom vencu

SRBI ZBUNJENI NAKON PRELASKA GRANICE „Već su nam dali papir za nadzor iako je rečeno posle 18 h, pominjali su i KAZNE“

SEĆATE LI SE DEČAKA KOME SU UKRALI KUPINE? Priča sada ima srećan kraj

Beograd tražio da se zakonom reguliše rad električnih trotineta, subvencije i za bicikle

Libansko predstavništvo je na Tviteru objavilo da su predsednici Mišel Aun i Emanuel Makron razgovarali o „potrebi da nastave sa naporima kako bi obezbedili formiranje vlade što je pre moguće“.

Posle katastrofalne eksplozije u bejrutskoj luci, libanska vlada podnela je kolektivnu ostavku, a nova, koja još nije formirana, moraće da se pozabavi velikom ekonomskom krizom koja već neko vreme vlada u zemlji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter