Izvor: Kurir
26.01.2024 u 21:46
1

MEČKA ZAIGRALA I PRED NJIHOVIM VRATIMA, NAPLATA ZA DECENIJE PATNJE: GUVERNER TEKSASA saopštio da je SPREMAN ZA RAT! Dođite…

Guverner Teksasa Greg Abot rekao je da je spreman za potencijalni sukob sa američkim saveznim vlastima zbog demontaže barijera postavljenih duž granice sa Meksikom.

Barijere su postavljene kako bi se sprečio priliv ilegalnih migranata.

– U malo verovatnom slučaju da se ovaj događaj desi, spremni smo da uradimo ono što smo radili poslednjih mesec dana, a to je izgradnja ovih barijera – rekao je Abot u intervjuu novinaru Takeru Karlsonu na pitanje.

SOLEDAR JE MOJ! PUTIN saopštio da je RUSKA VOJSKA na 800 metara od GRADA!

U odgovoru na dodatno pitanje o tome kako guverner Teksasa vidi dalji razvoj događaja, on je potvrdio da država namerava da „nastavi da širi barijere koje se postavljaju“.

– Međutim, verujem da će cela ova situacija biti rešena do 20. januara sledeće godine pošto sledeći predsednik Sjedinjenih Država položi zakletvu… i da će obezbediti naše granice – rekao je Abot, nagoveštavajući mogući ponovni uspon Donalda Trampa na vlast.

Petak je krajnji rok za američke vlasti da zatraže od Teksasa da dozvoli federalnim službenicima da uđu u granično područje sa Meksikom kako bi demontirali barijere koje su tamo postavljene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MEČKA ZAIGRALA I PRED NJIHOVIM VRATIMA, NAPLATA ZA DECENIJE PATNJE: GUVERNER TEKSASA saopštio da je SPREMAN ZA RAT! Dođite…”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter