Izvor:
22.03.2024 u 21:48
0

MEĐU STRADALIMA I DECA: Ne može biti milosti prema teroristima koji su napali civile

Deca stradala u terorističkom napadu na KROKUS SITI HOL, izjavila je Olga Jaroslavska, komesarka za prava deteta u Moskvi, na svom Telegram kanalu .

„Užasna tragedija. Deca su stradala. Iskreno saučešće porodicama i prijateljima žrtava. Ne može biti milosti prema teroristima koji su napali civile. Snaga i hrabrost svima nama“, rekla je Jaroslavska.

UKRAJINA NEGIRA UMEŠANOST: Kijev nema ništa sa tim, a UKRAJINSKI KOMBI u Moskvi

Ruski FSB saopštio je u petak uveče da je do pucnjave i vatre došlo pre koncerta u Krokus siti holu u moskovskoj oblasti Krasnogorsk, na severozapadnoj granici Moskve. Prema podacima FSB-a, ranije je poginulo 40 ljudi, a više od 100 je povređeno. Ruski istražni komitet pokrenuo je krivični postupak povodom terorističkog napada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter