Izvor: x/happybsc
07.02.2024 u 17:17
0

MEDVEDEV ODGOVORIO GENERALIMA: Mi nemamo nameru ali Sunak, Šolc, Makron, Norveški, finski, poljski i drugi šefovi NATO-a govore „Moramo biti spremni za rat protiv Rusije.

Nekadašnji predsednik Rusije i aktuelni zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF Dmitrij Medvedev reagovao je na upozorenja o ratu sa Moskvom koja poslednjih nedelja mogu da se čuju od brojnih zapadnih lidera, rekavši da su te priče deo plana da se opravda sve lošija situacija u njihovim državama. Osim toga, napomenuo je da ovakav narativ jasno vodi ka "apokalipsi", jer bi Rusija, ukoliko bi NATO krenuo na nju, bila prisiljena na "nesrazmeran odgovor", čime je verovatno mislio na upotrebu nuklearnog oružja, ali ga nije eksplicitno pomenuo. On je na društvenoj mreži x napisao

Sunak, Šolc, Makron, Norveški, finski, poljski i drugi šefovi NATO-a govore: „Moramo biti spremni za rat protiv Rusije.

Iako je Rusija mnogo puta istakla da sukob sa državama članicama NATO i EU nije u planu, opasno brbljanje i dalje traje. Razlozi su očigledni.

GENERALI SA ZAPADA PRETE: Mir u Evropi nije sigurna stvar, dodatno naoružati i ukrajinsku i naše vojske

Neophodno je odvući pažnju birača da bi se opravdalo višemilionsko trošenje na dosadnu banderu Ukrajinu. Zaista, gigantske sume novca se ne troše na rešavanje društvenih zadataka, već na rat u umirućoj zemlji stranoj poreskim obveznicima, sa stanovništvom koje je raštrkano po Evropi i koje sada teroriše svoj narod.

 

Zato šefovi ovih država to svakodnevno naglašavaju: imperativ je da se spremimo za rat protiv Rusije i da nastavimo da pružamo pomoć Ukrajini, zbog čega je potrebno proizvoditi više tenkova, projektila, dronova i drugog naoružanja. .

Ali ne lažu svi evropski gazde cinično svoje građane. Ako – ne daj Bože! – izbije takav rat, neće ići po scenariju Specijalne vojne operacije. Neće se boriti u rovovima koristeći artiljeriju, oklopna vozila, bespilotne letelice i EV.

NATO je ogroman vojni blok, ukupna populacija država članica Alijanse je oko milijardu ljudi, a njihov zajednički vojni budžet može dostići čak 1,5 biliona dolara.

Dakle, pošto su naše vojne sposobnosti tako neuporedive, jednostavno ćemo ostati bez izbora. Odgovor će biti asimetričan. Za odbranu teritorijalnog integriteta naše zemlje biće korišćene balističke i krstareće rakete sa specijalnim bojevim glavama. Zasnovan je na dokumentima naše vojne doktrine i svima je dobro poznat. I to je upravo ta Apokalipsa. Kraj svemu.

Zbog toga zapadni političari moraju da govore gorku istinu svojim biračima i da prestanu da ih smatraju debilima bez mozga; da im objasne šta će se zaista desiti, a ne da iznova sviraju lažnu mantru da se spremaju za rat protiv Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter