Izvor: Tanjug
12.01.2023 u 07:37
0

MEDVEDEV RAZOTKRIO PLANOVE ONIH KOJI PATE OD IMPERIJALNIH – DUSKUTABILNIH AMBICIJA: „Zapadna Ukrajina želi da bude pripojena svojim bivšim gospodarima!“

Prema rečima Medvedeva, Zelenski, Duda i Nauseda se "mole za tenkove Leopard, neku vrstu T-72 koje su protivnici Rusije nadogradili, ali i za još neko drugo englesko smeće".

Postoje planovi da se zapadna Ukrajina preda bivšim gospodarima, a da se grad Lavov ponovo zove Lemberg, napisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti RusijeDmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu.

AKO ZAKON NE FUNKCIONIŠE… Medvedev otkrio kako će Rusija postupati sa izdajnicima

„U Lavovu, koji će se ponovo zvati Lemberg, sastanak su održali poljski predsednik Andžej Duda, predsednik Litvanije Gitanas Nauseda i ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i razgovarali da se zapadni ukrajinski regioni ustupe nekadašnjim gospodarima“, napisao je Medvedev, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Političare koji su se našli u Lavovu Medvedev je opisao kao ljude koji „pate od imperijalnih ambicija i fantomskih bolova izazvanih istorijom koja ih je zadesila“. Prema rečima Medvedeva, Zelenski, Duda i Nauseda se „mole za tenkove Leopard, neku vrstu T-72 koje su protivnici Rusije nadogradili, ali i za još neko drugo englesko smeće“.

„Uostalom, sav taj hardver će se uskoro pretvoriti u zarđalo, staro gvožđe i neće doneti spas veštačkoj državi koja se raspada“, poručio je zamenik šefa ruskog Saveta bezbednosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter