Izvor: Sputnik
15.09.2023 u 11:20
0

MERE OPREZA I OBEZBEĐENJA: Kim Džong Un uvek putuje sa tri vozila u koloni

U prvom vozu putuje obezbeđenje, u drugom je sam severnokorejski lider, dok se u trećem nalaze drugi telohranitelji i municija.


2009. godine Kim Džong Un je imao na raspolaganju oko 90 vagona. Međutim, neke kasnije procene sugerišu da je broj smanjen na 21. Svaki od vagona je otporan na metke, što ih čini stotinama kilograma težim nego inače. Iz tog razloga, voz se ne može ubrzati brže od 60 km/čas. Voz je klimatizovan.

„OKO MENE SU PLUTALA TELA ŽENA I DECE“: Libijac opisao kako je POPLAVA progutala sve pred sobom

Poznato je da voz ima spavaće sobe i konferencijske sale. Putnici mogu naručiti jela iz ruske, kineske, korejske, japanske i francuske kuhinje.
U kancelariji se nalazi kompjuter, satelitski telefon.
Osim toga, novinari su primetili da Kim Džong Un tokom putovanja koristi „privatni toalet“, što se objašnjava željom da informacije o zdravstvenom stanju severnokorejskog lidera ostanu tajna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter