Izvor: Tanjug
15.05.2023 u 16:04
0

LUGANSKA NARODNA REPUBLIKA: Ministar policije preživeo atentat, otkrivamo njegovo stanje

Vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova samoproglašene Luganske Narodne Republike – Igor Kornet preživeo je pokušaj atentata i njegovo stanje je stabilno, rekao je danas bivši potpukovnik milicije LNR Andrej Maročko.

PAO I MOĆNI „STORM ŠADOV“: Rusi oborili britansku raketu kojom su Ukrajinci granatirli Lugansk (FOTO)

„Prema rečima lekara, vršilac dužnosti ministra Igor Kornet je živ, on je u stabilnom stanju“, naveo je Maročko na Telegram kanalu, prenosi TASS.

RIA Novosti prenose da je u eksploziji u centru Luganska povređeno sedmoro ljudi i da su svi hospitalizovani u medicinskim ustanovama, ali se zasad ne precizira da li je u toj eksploziji ranjen i Kornet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter