Izvor: Tanjug
30.07.2022 u 21:55
0

Ministarstvo odbrane Jermenije negiralo je da su njihove snage granatirale azerbejdžanske položaje: „Situacija na granici je relativno stabilna!“

Ministarstvo odbrane Jermenije negiralo je ponovljeno saopštenje Ministarstva odbrane Azerbejdžana, koje je ranije tvrdilo da su jermenske snage granatirale azerbejdžanske položaje.

„Ministarstvo odbrane Azerbejdžana je objavilo još jednu dezinformaciju, tvrdeći da su jermenske snage otvorile vatru iz malokalibarskog oružja na azerbejdžanske položaje na istočnim i jugoistočnim delovima jermensko-azerbejdžanske granice kasno 30. jula. Situacija na granici je relativno stabilna i pod potpunom kontrolom oružanih snaga Jermenije“, navodi se u saopštenju, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministarstvo odbrane Azerbejdžana je ranije saopštilo da su jermenske snage dva puta granatirale položaje azerbejdžanske vojske.

NOVO ZVECKANJE ORUŽJEM Ministar odbrane Azerbejdžana naredio je vojnim jedinicama da budu spremne da odmah suzbiju provokacije na granici sa Jermenijom i u Karabahu!

Ministar odbrane Azerbejdžana Zakir Hasanov naredio je danas vojnim jedinicama da budu spremne da odmah suzbiju sve provokacije na granici sa Jermenijom i u Karabahu, navodi TASS.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter