Izvor: Novosti.rs
28.12.2023 u 12:26
0

„MNOGE SMRTI SU SE MOGLE IZBEĆI“: Ilon Mask o žrtvama u Ukrajini i mirovnom planu

Ilon Mask smatra da su mnoge žrtve mogle biti izbegnute da je prihvaćen njegov plan za rešavanje sukoba u Ukrajini, koji je predložio još 2022. godine.

– Mnoge smrti su se mogle izbeći – napisao je on na Iksu (bivši Tviter), komentarišući objavu američkog preduzetnika Dejvida Saksa, koji je napisao da bi administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena sada želela da razmotri Maskov mirovni plan.

– Kada je Ilon prošle godine predstavio svoj mirovni plan, sam Zelenski ga je nazvao ’proruskim‘, i (plan) se našao na meti najoštrijih napada na ovoj platformi. Sada bi Bajdenova administracija želela da zaključi ovaj dogovor – napisao je Saks.

AMERIČKI OBAVEŠTAJAC SIGURAN: „Marjinka je tek početak, Ukrajinu čeka RASPAD“

Ruska strana je više puta iznosila svoj stav u vezi sa sukobom u Ukrajini na različitim nivoima. Kako je ranije napomenula zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, Moskva je uvek bila i ostaje otvorena za diplomatsko rešenje krize i spremna je da odgovori na zaista ozbiljne predloge, dok je kijevski režim zabranio pregovore sa Rusijom i prekinuo ih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter