Izvor: Kurir.rs
28.10.2022 u 08:17
0

MNOGI SU OČEKIVALI VIŠE OD PUTINOVOG JUČERAŠNJEG OBRAĆANJA JAVNOSTI? Ruski predsednik ponovio sve poznato i naglasio da je za MIR bitna ravnoteža snaga u svetu!

Ruski predsednik Vladimir Putin, održao je u četvrtak popodne posle skoro sat vremena zakašnjenja, govor u ruskom Valdajskom klubu. Uoči početka obraćanja njegov sekretar za štampu rekao je: „Da će Putinov govor biti „analiziran, čitan i ponovo čitan još nekoliko dana“.

PUTIN NA FORUMU „VALDAJ“ UPOZORIO ZAPAD: Ko seje vetar, požnjeće oluju!

„Danas je to glavni događaj dana, koji će svakako kasnije morati da se analizira, da se njegov sadržaj proučava, čita i ponovo čita“, rekao je Peskov novinarima. Tema ovogodišnjeg skupa je „Svet izvan hegemonije: pravda i bezbednost za sve“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Putinov govor na Valdajskom klubu nije ništa novo i značajno doneo, samo se oko toga pravila velika buka. Stvar je u sledećem. On je održan u okviru Valdajskog kluba, to je ruski pandam kluba u Davosu.

Tu se pozivaju razno razni „specijalisti“ i tu ima diskusije. Da bi se razumelo šta je u ruskom pojam „specijalista“, to je reč koju oni jako često koriste i koriste za mnoge ljude, koji nikakvi specijalisti nisu.

Recimo urednik ruskog časopisa Rusija u globalnoj politici je Fjodor Lukjanov, koji je po obrazovanju lingvista. U ruskom poimanju specijalista za Nemačku je onaj koji govori nemački. A po mom poimanju specijalista za Nemačku je onaj, koji do tančina zna nemačku istoriju, govori nemački, poznaje aktuelne prilike u društvu i ume da predvidi dešavanja u nemačkom društvu i nemačkoj politici. Filolog nikakav naučnik ne može da bude, on naprosto van filologije mu nije mesto.

Pomenuo je da Zapad ima svoje probleme, rekao je uslovno šta je danas Zapad, ali da će Zapad morati pre ili kasnije morati da počne pregovore sa Rusijom, rekao je bolje pre nego kasnije, što je potvrdilo moje ranije pretpostavke ranije iznete u člancima. Naprosto govor je jedan skroz običan, koji naprosto odgovara mestu, vremenu i situaciji u kojoj je izrečen, ali ne može da se smatra epohalnim i istorijskim“, rekao je medijima magistar međunarodnih odnosa Boško Jovanović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter