Izvor: Alo.rs
22.02.2023 u 07:41
0

„MOGAO BIH DA REŠIM SUKOB ZA 24 SATA“: Tramp oštro poručio da ne treba trošiti novac na Ukrajinu

Sjedinjene Američke Države treba da prestanu da troše milijarde dolara na podršku vlasti u Kijevu, izjavio je bivši američki predsednik Donald Tramp na mitingu svojih pristalica na Floridi.

– Ne treba slivati stotine milijardi dolara u Ukrajinu. Potrebno je odmah rešavati sukob. Smatram da bih to pitanje mogao da rešim za 24 sata. Dalje slivanje novca znači odlaganje rešavanja situacije, ali takođe dovodi do toga da se svakim danom ubija sve više ljudi, rekao je Tramp i dodao:

Tramp ponovo kritikuje Bajdena: „On nas sistematski, ali možda i nesvesno, gura u ono što bi uskoro moglo da bude Treći svetski rat!“

– Ako budem ponovo izabran za predsednika, iste noći ću pozvati telefonom predsednike Putina i Zelenskog kako bismo se sastali i rešili sukob u Ukrajini, poručio je Tramp.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter