Izvor: NOVOSTI
07.09.2023 u 19:17
0

NAPUŠTA PARLAMENT: Evo gde odlazi najmlađa premijerka na svetu Sana Marin

Bivša finska premijerka Sana Marin, koja je tesno izgubila na izborima i napustila rukovodstvo svoje Socijaldemokratske stranke, izjavila je danas da namerava da napusti parlament i pridruži se Institutu za globalnu promenu, koji predvodi bivši britanski premijer Toni Bler.

Marin je zvanično zatražila dozvolu da napusti mesto u parlamentu, saopštila je njena Socijaldemokratska stranka, a prenosi Rojters.

POJAVILA SE PRVA VERZIJA NOVČANICE BRIKS: Evo kako će izgledati! (FOTO)

Osećam da je ovo zadatak od kojeg će imati korist i cela Finska – rekla je Marin novinarima. Ona nije isključila mogućnost da učestvuje na nekim budućim izborima ili da se kandiduje za najviše položaje u EU, ali je naglasila da trenutno nema takve planove.

Marin je postala najmlađa premijerka na svetu kada je preuzela tu funkciju 2019. godine, sa 34 godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter