Izvor: tanjug
12.07.2022 u 11:15
0

NATO SE SPREMA NA JOŠ JEDAN POHOD NA ISTOK! Lukašenko o politici Zapada koja „približava svet ponoru velikog rata“!

Pod plaštom jačanja odbrane Evrope i navodno odbrambenih vežbi, NATO formira „oklopnu pesnicu“, stvorenu očigledno ne za zaštitu, već za još jedan pohod na istok, izjavio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko.

Putin i Lukašenko razgovarali telefonom, a ovo je bila GLAVNA TEMA!

On je na ceremoniji u čast diplomaca vojnih univerziteta rekao da su novi, kako je naveo, „krstaši“ iz Severnoatlantske alijanse, iznenada odlučili da je pravi trenutak za još jedan pohod na istok, zaboravljajući kako su se završili slični pohodi njihovih prethodnika u istoriji, prenosi Belta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema oceni Lukašenka, zapadne zemlje aktivno sprovode izviđanje na zemlji i u vazduhu, izvode vežbe, prebacuju opremu i zalihe iz drugih regiona i paralelno povećavaju svoje vojne budžete.

Lukašenko ističe da politika Zapada približava svet ponoru velikog rata u kojem neće biti pobednika.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter