Izvor: HAPPY BSC
23.01.2023 u 12:33
0

„NE ZAUSTAVLJAM KRVARENJE, JA PROLIVAM KRV NEPRIJATELJA!“ Prigožina uporedili sa Raspućinom, šef „Vagnera“ BRUTALNO odgovorio

- Nažalost, ja ne zaustavljam krvarenje. Ja prolivam krv neprijatelja naše domovine. I to ne molitvama, već direktnim kontaktom sa njima - rekao je Prigožin. 

Osnivač privatne ruske vojne kompanije „Vagner“ Jevgenij Prigožin odgovorio je na poređenja između njega i monaha Raspućina, koji je lečio sina poslednjeg ruskog cara od hemofilije, rekavši da njegov posao nije da zaustavlja krvarenje, već da proliva krv ruskih neprijatelja.

List Fajnenšel tajms objavio je tokom vikenda da Prigožin ima sve veći uticaj na Kremlj i uporedio ga sa pravoslavnim monahom Grigorijem Rasputinom, koji je imao značajan uticaj na caricu Aleksandru suprugu poslednjeg ruskog cara Nikolaja Drugog, prenosi ANEWS.

PRIGOŽIN REAGOVAO NA ODLUKU SAD: „Žele da označe Vagner kao kriminalnu organizaciju!?“

– Nisam baš upoznat sa životom Raspućina, ali koliko znam, on je molitvama zaustavljao krvarenje mladog princa. Nažalost, ja ne zaustavljam krvarenje. Ja prolivam krv neprijatelja naše domovine. I to ne molitvama, već direktnim kontaktom sa njima – prenela je njegova pres služba, pozivajući se na članak Rojtersa.

Prigožin je rekao da su poređenja „apsolutno jasna“, i da svoju ulogu vidi u vraćanju svojeglavih zapadnjaka „u red“.

– Kada se deca upuštaju u nestašluke, pokušavaju da privuku pažnju svog oca raznim neočekivanim trikovima. Sve što Amerikanci moraju da urade je da dođu kod tate, zamole za oproštaj i nastave da se ponašaju normalno – napisao je Prigožin.

Raspućina je 1916. ubila grupa ruskih plemića koji su se plašili njegovog sve većeg uticaja na carsku porodicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter