Izvor: BSC HAPPY
09.02.2023 u 15:47
0

„NEKOLIKO EVROPSKIH LIDERA NAM JE OBEĆALO BORBENE AVIONE!“ Zelenski optimistač po pitanju vojne pomoći

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je nekoliko lidera Evropske unije reklo na samitu, na kom je prisustvovao u četvrtak, da su spremni da Kijevu pošalju avione kako bi mu pomogli Ukrajini u borbi protiv ruske invazije.

ZELENSKI SE ZAHVALIO LIDERIMA EU NA POMOĆI UKRAJINI: „Evropa će uvek ostati slobodna dok smo zajedno“

Kako navodi Rojters, predsednik Ukrajine nije precizirao o kojim liderima je reč.

-Evropa će biti uz nas do naše pobede. Čuo sam od brojnih evropskih lidera… Spremni su da nam daju neophodno oružje i podršku, uključujući i avione- rekao je Zelenski na konferenciji za novinare.

-Sada imam niz bilateralnih razgovora, pokrenućemo pitanje borbenih aviona i drugih aviona-kazao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter