Izvor: Kurir.rs/RT Balkan/RIA Novosti
09.01.2023 u 19:28
0

NEMA NOVOG TALASA MOBILIZACIJE U RUSIJI: „Isporuke oružja mogu samo da povećaju bol ukrajinskog naroda!“

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov demantovao je danas najave o novom talasu delimične mobilizacije, dodavši da ne treba preuveličavati značaj ovih informacija.

Isporuke oružja Zapada Ukrajini neće moći ništa da promene, samo će povećati bol ukrajinskog naroda, poručio je portparol Kremlja.

OBNAVLJANJE REGRUTNIH DOGAĐAJA? Peskov se oglasio povodom novog talasa delimične mobilizacije

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov demantovao je danas najave o novom talasu delimične mobilizacije, dodavši da ne treba preuveličavati značaj ovih informacija.

Sve na ovu temu je više puta ispisano na mnogim Telegram kanalima. Nema potrebe da se njima uopšte pridaje takav značaj. Primarni izvor informacija o mobilizaciji je zvanična vlada na čelu sa predsednikom Rusije„, rekao je Peskov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da zapadne isporuke oružja Ukrajini neće moći ništa da promene, kao i da to ne može da poremeti proces ostvarivanja ciljeva specijalne vojne operacije.

„Nema smisla govoriti samo o odluci Francuske. Znamo da su Evropa, Severnoatlantska alijansa i Sjedinjene Američke Države već upumpale desetine milijardi dolara u Ukrajinu isporukom oružja“, istakao je on.

Prema njegovim rečima, sve te isporuke mogu samo da povećaju bol ukrajinskog naroda i produže njegovu patnju, ali da u suštini ne mogu ništa da reše.

SAD su najavile najveći paket vojne pomoći Ukrajini u iznosu više od tri milijarde dolara. Konkretno, to će uključivati borbena vozila pešadije „bredli“, samohodne haubice, oklopna vozila, HIMARS rakete, kao i druga sredstva i municiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter