Izvor: tanjug
03.08.2022 u 18:09
0

Nensi Pelosi „pecnula“ Kineze: „Iako mogu da spreče Tajvan da pošalje svoje lidere na globalne forume, ne mogu da spreče svetske lidera ili bilo koga drugog da otputuju na Tajvan!“

 Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi izjavila je danas, nakon posete Tajvanu, da Kina ne može da spreči svetske lidere da putuju na to ostrvo.

Pelosi je navela da je „Tajvan sprečen da učestvuje u sastancima na globalnom nivou“ zbog protivljenja Komunističke partije Kine, a kao primer navela nedavni sastanak Svetske zdravstvene organizacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Iako mogu da spreče Tajvan da pošalje svoje lidere na globalne forume, ne mogu da spreče svetske lidera ili bilo koga drugog da otputuju na Tajvan kako bi odali poštovanje njegovoj demokratiji u procvatu, istakli njegove mnogobrojne uspehe i ponovo potvrdili našu posvećenost kontinuiranoj saradnji“, rekla je Pelosi.

Pelosi je boravila u kratkoj i nenajavljenoj poseti Tajvanu, što je naišlo na oštre osude Kine i dovelo do porasta napetosti u Tajvanskom moreuzu.

NAPETA SITUACIJA Ministarstvo odbrane Tajvana javlja da je 27 kineskih letelica ušlo je u zonu PVO, podižu svoje avione i raspoređuju raketne sisteme!

To je bila prva poseta jednog predsednika Predstavničkog doma Kongresa Tajvanu od 1997. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter