Izvor: Kurir.rs
03.12.2023 u 11:58
0

NETANJAHU SE RAZGOROPADIO, NJEGOVE REČI PROBIJAJU ZVUČNI ZID: „Napad na Gazu sa sve većom snagom“

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu održao je konferenciju za novinare na kojoj je obećao da će nastaviti kopnenu ofanzivu „sa sve većom snagom”, rekavši da je to jedini način da se postigne cilj Izraela da „eliminiše Hamas i oslobodi taoce”.

DRAMA U IZRAELU NE JENJAVA: Lider kibuca koje je Hamas pokidao – odbili Netanjahua

On je rekao da ID i bezbednosne snage nastavljaju sa kopnenim upadom u skladu sa međunarodnim pravom – tvrdnju koju su neki posmatrači ljudskih prava i svetski lideri, uključujući premijera Španije prošle nedelje, više puta dovodili u pitanje.

Netanjahu je rekao da su se vojnici pripremili za tekuće borbe „u punoj snazi“ tokom zatišja u borbi.

– Preključe sam naredio ID, zajedno sa Ratnim kabinetom, da nastavi borbu sve većom snagom. U poslednja 24 sata uništili smo više od 400 terorističkih meta Hamasa. Izveli smo opsežne vazdušne napade u Kan Junisu. Eliminisali smo teroriste i infrastrukturu u Beit Lahiji. Nastavljamo sa radom u severnom pojasu Gaze – poručio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter