Izvor: Kurir
12.02.2024 u 08:39
2

OVO JE NEZAPAMĆENO U ISTORIJI NOVINARSTVA: Intervju sa Putinom oborio sve rekorde, evo koliko pregleda ima do sada

Intervju predsednika Vladimira Putina sa američkim novinarom Takerom Karlsonom dobio je oko milijardu pregleda, izjavila je Margarita Simonjan, glavna urednica medijske grupe Rosija Segodnaja i televizijskog kanala RT, u emisiji "Veče sa Vladimirom Solovjovom" na televizijskom kanalu Rusija 1.

„Zamolio sam kolege da provere gledanost. Komplikovano je i teško, jer treba uzeti sve jezike, sve izvore na kojima je objavljeno, sve stavove u svim izvorima. Uveravam vas da je ova cifra oko milijardu. Ovo je nezapamćeno u istoriji novinarstva.“

Dakle, samo na društvenoj mreži X i samo na engleskom jeziku, intervju je imao 180 miliona pregleda, ako se ne uzme u obzir Karlsonov sajt i drugi resursi na različitim jezicima, naglasio je Simonjan.

Prema rečima menadžera medija, ovaj intervju je postao najupečatljiviji i najuspešniji. Sami Amerikanci u komentarima to nazivaju istorijskim, primetio je glavni urednik.

U noći 9. februara Taker Karlson je na svom sajtu i raznim platformama postavio dvočasovni intervju sa ruskim liderom. Od objavljivanja je dobio više od 170 miliona pregleda na društvenoj mreži X, i više od deset miliona pregleda na Jutjubu. Intervju je objavio i sajt Kremlja.

Putin je u razgovoru sa američkim novinarom rekao da Rusija neće napasti NATO, posebno Poljsku , Letoniju i druge baltičke zemlje. Istovremeno, prema njegovim rečima, strani političari redovno plaše svoje stanovništvo pretnjom iz Moskve, skrećući pažnju sa unutrašnjih problema.

Šef države je takođe primetio da su zapadne zemlje počele da shvataju da je strateški poraz Rusije u sukobu sa Ukrajinom je nemoguć, pa treba da razmišljaju o daljim koracima. Moskva je spremna za dijalog, ukazao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OVO JE NEZAPAMĆENO U ISTORIJI NOVINARSTVA: Intervju sa Putinom oborio sve rekorde, evo koliko pregleda ima do sada”

  1. Sigurno da je imalo toliko pregleda. Neće valjda ona američka g*VNA koja stalno lažu i pojma nemaju o životu. Ne znaju osnovnu geografiju, teško ne obrazovani GLUPSONI… UŽAAAAS

    1
    0
    Odgovori
  2. Nikada hriscani nisu napadali drude narode , pa sigurno nece ni sada . To sto je putin na celu najvece hriscanske sile moze samo da bude dobro po cro svet ,a ne samo hriscane . Problem je sto u mnogim hriscanskim zemljama na celu su lopovo , pederi , lezbejke , ljudi druge vere gde smo mi primer jedne takve drzave koja hoce da izbrise hriscanstvo . Nazalost takav nam je i patrijarh .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter