Izvor: Tanjug
22.05.2023 u 08:11
2

KIŠA ČELIKA: Novo rusko noćno GRANATIRANJE, 15 EKSPLOZIJA u DNJEPROPETROVSKU

Rusija je izvršila tokom protekle noći vaudušne napade na grad Dnjepropetrovsk na jugoistoku Ukrajine, saopštili su jutros ukrajinski zvaničnici, a mediji su izvestili o nizu eksplozija.

Načelnik Dnjepropetrovske oblasti, Serhij Lisak, pohvalio je ukrajinsku PVO za obaranje ruskih raketa. Lisak je na Telegramu ruske snage nazvao „teroristima“.

Novinska agencija RBC-Ukrajina javila je da se čulo oko 15 eksplozija u Dnjepropetrovsku tokom više od 90 minuta upozorenja za vazdušne napade.

KO HOĆE DA ZAUSTAVI VUČIĆA?

Rusija je ovoga meseca nastavila raketne i napade dronovima na ciljeve u Ukrajini nakon gotovo dvomesečnog zatišja, a sada su napadi najintenzivniji od početka rata i dešavaju se nekoliko puta nedeljno, javlja Rojters.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KIŠA ČELIKA: Novo rusko noćno GRANATIRANJE, 15 EKSPLOZIJA u DNJEPROPETROVSKU”

  1. Pao je Artjomovsk a sa njim i moral Naci-režima u Ukrajini. Idemo dalje. Tu smo primili Pravoslavnu veru i nema zaustavljanja!!! Ukrajina = Kosovo u konstelaciji naše državnosti… / Vuk

    2
    0
    Odgovori
  2. A person necessarily assist to make severely articles I would state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the analysis you made to create this particular put up amazing. Fantastic job!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter