Izvor: rt
20.10.2023 u 08:14
0

NOŽ U SRCE HAMASU: VOĐA ŠALABI LIKVIDIRAN – IZRAEL BOMBARDUJE KAO BEZ DUŠE!!!

Izraelske odbrabene snage (IDF) saopštile su da su tokom noći ubile pripadnika specijalne pomorske jedinice palestinske grupe Hamas u napadu na Pojas Gaze.

IDF je takođe saopštio da je reč o Mamduhu Šalabiji, koji je navodno ubijen u napadu borbenih aviona i mornarice na komandni centar Hamasa u Gazi.

– U noći (u sredu), izraelske vazduhoplovne i mornaričke snage ubile su Mamdaha Šaalabija, borca pomorskih specijalnih snaga Hamasa, koji je učestvovao u terorističkim napadima na Izrael sa mora – saopštio je IDF.

Napominje se da je Šalabi pogođen dok je bio u operativnom komandnom centru Hamasa.

Podsetimo, Joav Galan, ministar odbrane Izraela, juče je najavio kopnenu ofanzivu na teritoriju Gaze koju vodi Hamas, dok je premijer te zemlje Benjamin Netanijahu grupi vojnika rekao:

– Ceo Izrael je uz vas. Pobedićemo svom snagom!

Američka ratna mornarica sinoć je presrela tri rakete iz Jemena, a zvanični su naveli da su ih ispalili Huti, koje podržava Iran. Izraelska vojska kasnije je gađala Hezbolah na jugu Libana kao odgovor na njihove ranije raketne napade na severni Izrael. Egipat bi danas trebalo da otvori granični prelaz Rafa kako bi prošlo 20 kamiona sa humanitarnom pomoći Gazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter