Izvor: BSC Happy- inforemer
12.04.2024 u 08:04
0

OD SADA SE SVE MENJA: Veliki OBRT u svim pravcima, oglasilo se UKRAJINSKO VAZDUHOPLOVTSVO

Na svim pravcima u Donjeckoj Narodnoj Republici došlo je do preokreta u korist ruskih snaga, to potvrđuju razmere svakodnevnog napredovanja trupa, rekao je za RIA Novosti savetnik šefa DNR Igor Kimakovski.

On je rekao da se, između ostalog, oslanja i na informacije koje dobija od sina, koji je na liniji borbenog dodira.

– Po nekom oružju smo superiorniji od neprijatelja, ponekad i desetine puta, zato sam optimista i danas mogu da kažem da je to prekretnica (u korist Rusije). Prema rečima naših momakastići ćemo do ustavnih granica Donjecke Narodne Republike – rekao je Kimakovski, napominjući da je to potvrđeno i borbenim izveštajima.

Ranije je savetnik šefa DNR javio da ruske trupe napreduju kod Marjinke u Donjeckoj Narodnoj Republici, što im otvara operativni prostor u nekoliko pravaca odjednom. Takođe je naveo da se neprijatelj pritiska na svim pravcima, uključujući Ugledar, Krasnogorovku i okolinu Avdejevke, Artemovska i Časova Jara.

Vazduhoplovstvo: Oborili smo 16 dronova!

Ukrajinske jedinice protivvazdušne odbrane uništile su 16 od 17 bespilotnih letelica tipa „šahid“ koje je Rusija lansirala preko noći, izvestilo je ukrajinsko vazduhoplovstvo 12. aprila.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter