Izvor: RT
08.10.2023 u 20:49
0

ON DAJE POKLON ZA SVOJ ROĐENDAN: Evo šta je PUTIN POKLONIO

Ruski predsednik obradovao je Viktoriju Afanasejevu koja je maštala da dobije kucu

Ruski predsednik Vladimir Putin juče je proslavio rođendan, ali umesto da prima poklone, on je darovao druge. Hoće li se ostvariti njegove rođendanske želje ostaje da se vidi, ali zasad je sigurno da je upravo Putin „kriv“ što se Viktoriji Afanasejevoj, učenici iz Pskova, ostvarila najveća želja od svih- da dobije kucu.

Putin je Viktoriji poklonio štene rase Akita Inu, o kome je devojčica dugo maštala, a zatim ga, krišom od porodice zatražila od predsednika. Ona je naime, sama pronašla adresu, pisala ruskom lideru, pa tek onda o tome rekla roditeljima

– Danas je učenica iz Pskova dobila je poklon od predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina. Lider zemlje ispunio je dugogodišnji san devojčice – da ima svog psa – navodi se u saopštenju pres-službe vlade Pskovske oblasti, a prenose RIA Novosti.

„AKTUELNOSTI“: Evo koja je ZEMLJA OTVORILA VRATA PAKLA U IZRAELU!?!

Ovo nije prvi put da Putin uveseljava ruske mališane koji u njemu vide čoveka spremnog da im ispuni želje. Predsednik koji je i sam veliki ljubitelj životinja i pre nekoliko meseci je devojčici Irini Morzovoj poklonio štene pomeranca, koje joj je uručio na poklon vršilac dužnosti šefa samoproglašene DNR Denis Pušilin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter