Izvor: BSC HAPPY
20.02.2023 u 08:27
0

„ONDA STE IZUZETNO GLUPI“ Američki senator upozorio Kinu na pomaganje Rusiji

Prema Grejemovim rečima, to bi moglo da ima „najkatastrofalnije“ efekte na odnose Kine i SAD.

Američki republikanski senator Lindzi Grejem oštro je upozorio Kinu na „smrtonosnu” vojnu pomoć Rusiji, podsećajući na Titanik.

– Ako sada uskočite u voz ruskog predsednika Vladimira Putina, onda ste izuzetno glupi. To je kao da kupujete kartu za Titanik posle gledanja filma. Nemojte to da radite – rekao je senator u intervju za ABC.

Prema Grejemovim rečima, to bi moglo da ima „najkatastrofalnije“ efekte na odnose Kine i SAD.

PROLEĆNU OFANZIVU NAJAVLJUJU OBE STRANE: Putin spremio vojnike, evo šta je ukrajinski adut!

– Ovo će zauvek promeniti sve – dodao je on.

Ranije je američki državni sekretar Entoni Blinken rekao da SAD imaju informacije da Kina razmatra „smrtonosnu” vojnu pomoć Rusiji, objasnivši da to može biti i oružje i municija.

Do sada su, prema njegovim rečima, privatne kineske kompanije pružale Rusiji maksimalnu „nesmrtonosnu“ podršku.

Šef kancelarije Komisije za spoljne poslove Centralnog komiteta KPK Vang Ji, tokom sastanka sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom u subotu u Minhenu rekao je da Kina nikada neće prihvatiti pritiske i pretnje Vašingtona rusko-kineskim odnosima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter