Izvor: tanjug
12.12.2022 u 12:19
0

OPASAN RAST TENZIJA NA KiM: Oglasio se Stano i istakao da će EU ministri danas razgovarati o teškoj situaciji! (FOTO)

Ministri spoljnih poslova EU danas će razgovarati o „opasnom rastu tenzija na Kosovu“, napisao je portparol za spoljne odnose EU Peter Stano na Tviteru.



„SITUACIJA JE DOVEDENA DO USIJANJA, SRBI NA BARIKADAMA ŽELE DA SAČUVAJU MIR“: Petar Petković o vapaju koji niko ne čuje!

Visoki predstavnik EU Žozep Borelj jutros je pre početka ministarskog sastanka naglasio da su poslednje vesti sa Kosova zabrinjavaće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Znam da su obe strane spremne na deeskalaciju i snažno ih pozivam da to učine. Bio sam u kontaktu sa premijerom (Aljbinom) Kurtijem, (specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine) Miroslavom Lajčakom koji je bio u kontaktu sa predsednikom (Srbije Aleksandrom) Vučićem. Ovakvo narušavanje javnog mira, ovo nasilje, su neprihvatljivi. Oni moraju da se vrate dijalogu (uz pomoć EU), rekao je Žosep. 

– Moraju da prevaziđu ovu tendenciju borbe na ulici, stvaranja blokada. To nije način traženja sporazuma. To nije način da se vode razgovori. To nije način da se traže rešenja. To nije način da se traži proces normalizacije u koji su uključeni, izjavio je Borelj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter